Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
[all] Opony bieżnikowane ecoopony 225/45/r17 opinie???
Ostatni przeglądając allegro natknąłem się na takie opony 225/45r17 letnie nowe opony bieżnikowane WYPRZEDAŻ (2440078214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cena powiedziałbym bardzo atrakcyjna.... Ktoś używał jakiś nalewek w samochodzie? Jak się sprawują? Miał ktoś jakieś bieżnikowane od Ecoopony z Olsztyna lub golden-gum? Producent to Opony bieżnikowane Ecoopony niby doświadczenie od 1952, i zero negatywnych komentarzy na temat jakości opon.
- majuDJ
- Czytacz
Człowieku weź odpuść sobie bieżnikowane opony jeszcze w tym rozmiarze. Takie coś robiło się 30 lat temu jak po prostu nie było dostępnych nowych albo do ciężarówek.
Rozumiem jeszcze nie wiem, jakiś klasyk i charakterystyczny wzór bieżnika z danego modelu, a nie do współczesnego wozu.
A co do jakości to sobie sam odpowiedz skoro normalna opona w tym rozmiarze kosztuje 400-500 zł i to wcale nie jest jakaś rewelacja, a tutaj 135...
Rozumiem jeszcze nie wiem, jakiś klasyk i charakterystyczny wzór bieżnika z danego modelu, a nie do współczesnego wozu.
A co do jakości to sobie sam odpowiedz skoro normalna opona w tym rozmiarze kosztuje 400-500 zł i to wcale nie jest jakaś rewelacja, a tutaj 135...
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Tu chłopaki rozprawiają trochę o oponach tego typu...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=49&t=435253
Nie ma co się spinać... aczkolwiek mimo pozytywnych opinii sam na takowe bym się nie zdecydował z czystej ludzkiej przezorności.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=49&t=435253
Nie ma co się spinać... aczkolwiek mimo pozytywnych opinii sam na takowe bym się nie zdecydował z czystej ludzkiej przezorności.

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Ja to mam 185/65/14 byłem sceptycznie nastawiony, ale cena... wyniosło to po mniej niz stówa za sztuke!!! potrzebowalem na wczoraj i wziąłem, niby gwarancja 2 lata jest, ale nie wiem jak szybko się to zetrze, są glośne jak zimówki, ale do spokojnej jazdy moim zdaniem są spoko, a i jeszcze gumiarz nawalił mi tych odważnikow w ciul, na poprzenich gumach fuldy to były i te same felgi odwąników nie było prawie wcale.
Dlugo na tym nie pojeżdzę bo 16 już mam i powoli będę szukał gum na nie ale już raczej nie bieżnikowanych
Dlugo na tym nie pojeżdzę bo 16 już mam i powoli będę szukał gum na nie ale już raczej nie bieżnikowanych

- Joker
- Gaduła
-

Jojek - Badacz tematu
• Strona 1 z 1