w sumie w ogóle z tych co podałeś to nr 3 jest spox ale jest jedno ale ja w swoich najechałem na krawężnik to miałem rysę kumpel najechał w takich jak w linku to starł polowe rantu a mówił że ledwo przetarł więc ja bym posłuchałłaksiak, i zrobił tak jak ona piszeModerator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Pierwsze felgi odpadają od razu bo na golfie wyglądają
w sumie w ogóle z tych co podałeś to nr 3 jest spox ale jest jedno ale ja w swoich najechałem na krawężnik to miałem rysę kumpel najechał w takich jak w linku to starł polowe rantu a mówił że ledwo przetarł więc ja bym posłuchałłaksiak, i zrobił tak jak ona pisze
w sumie w ogóle z tych co podałeś to nr 3 jest spox ale jest jedno ale ja w swoich najechałem na krawężnik to miałem rysę kumpel najechał w takich jak w linku to starł polowe rantu a mówił że ledwo przetarł więc ja bym posłuchałłaksiak, i zrobił tak jak ona pisze
moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
jaki rozmiar felg najlepiej włożyć do golfika i jaka opona do tego bo planuje sobie kupić coś takiego http://www.asmon.pl/SPIN_406-81.html tylko nie wiem 15 czy 16 i jaki profil oponki?? ktos moze powiedziec mi coś na ten temat??
Mój golfik:)
moj-golf/moj-golf-bon-jovi-t12654.html
moj-golf/moj-golf-bon-jovi-t12654.html
- ernest1803
- Czytacz