pojedyńczej sztuki pewnie nigdzie nie dostanę ? A inną nie chce zastępować bo będzie to brzydko wyglądało. Bo tak to pewnie bym rozwiercił i nagwintował i było by dobrze,Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
kręcona śrubka od BBS
Witam, co poradzicie na jedną ukręconą śrubkę przy BBS RS 722 ? Ostatnio rozkręcałem jedną felgę i mi się ukręciła jedna śrubka i na razie jej nie mam przy feldze
pojedyńczej sztuki pewnie nigdzie nie dostanę ? A inną nie chce zastępować bo będzie to brzydko wyglądało. Bo tak to pewnie bym rozwiercił i nagwintował i było by dobrze,
pojedyńczej sztuki pewnie nigdzie nie dostanę ? A inną nie chce zastępować bo będzie to brzydko wyglądało. Bo tak to pewnie bym rozwiercił i nagwintował i było by dobrze,-

VfrymarW - Gaduła
w jakim sensie ukręcona? jeżeli masz zerwany gwint w feldze to tylko rozwiercenie i wstawienie tulejki wchodziłoby w gre, musisz kupić nową śrubę ale jak gwint obrobiony w feli to i tak trzymać nie będzie
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
Śrubka się ukręciła tzn że część niej została w środku, ale to nie stanowi problemu bo wystarczy ją rozwiercić i przegwintować... Tylko zastanawiam się gdzie dostanę taką śrubkę. Nie musi być koniecznie Ori BBS. W sklepie myślicie, że uda mi się dostać na taki torx jak oryginalne ?
-

VfrymarW - Gaduła
aa to rozwiercić i jakoś ja wydłubać, może uda się nie uszkodzić gwintu. ori będzie ciężko ale jakby poszukać to by się znalazła, jak nie ori to pewnie jakiejś utwardzanej musiałbyś szukać
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
czasem na allegro można było spodkac śrubki pojedyńczo zapytaj tez u nich http://techride.pl/
może cos znajdą mają wszystko do skręcanych kół może cos wymyślą
może cos znajdą mają wszystko do skręcanych kół może cos wymyślą
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1