Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Keskin KT1 9J ET15
Witam, myślę już nad felgami na nowy sezon i po głowie chodzą mi Keskin KT1 R16 9J ET15, samochód to trójka vr6 syncro, pytanie brzmi jak taki zestaw spasuje, o tył się nie martwię, bo jeśli będzie wystawać to niewiele, ale co z przodem ? może ktoś miał takie felgi na samochodzie albo coś podobnego parametrami ?
- lukasz16100
- Czytacz
Jeśli masz 288 to przy nowych tarczach i klockach trzeba minimalnie przeszlifować zacisk a wejdzie na styk
oraz odpowiednią oponę trzeba założyć albo 195/40 albo 215/35 wtedy wystarczy zagiąć ranty od wewnątrz jeśli masz jeszcze błotniki seryjne nie ruszane.
PS. a czy czasem nie masz czarnej MK3 syncro z kremowym wnętrzem w 4 furtkach?
oraz odpowiednią oponę trzeba założyć albo 195/40 albo 215/35 wtedy wystarczy zagiąć ranty od wewnątrz jeśli masz jeszcze błotniki seryjne nie ruszane.
PS. a czy czasem nie masz czarnej MK3 syncro z kremowym wnętrzem w 4 furtkach?
- ...Arek...
- Czytacz
Mnie też bardzo nurtuje spasowanie 9j z przodu samochodu. Na styczeń zaplanowałem kupno 3sdm 0.05 r16 9j et 20 i zastanawia mnie bardzo czy nie będzie za dużo wystawać? Bo naczytałem się już tylu różnych opinii, że głowa mała... Ma ktoś jakieś fotki mk3 z felgami 9j?
-

FAZII05 - Czytacz
• Strona 1 z 1