Niedawno nabyłem to cudo
Niestety jest na zimówkach 155/50/R i jak na moje ma za duże prześwity. Chcę zmienić na letnie, większe. Jakie powinny być standardowo a jakie najlepsze ?
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
Niestety jest na zimówkach 155/50/R i jak na moje ma za duże prześwity. Chcę zmienić na letnie, większe. Jakie powinny być standardowo a jakie najlepsze ?
spaceman napisał(a):Witam
Niedawno nabyłem to cudoNiestety jest na zimówkach 155/50/R i jak na moje ma za duże prześwity. Chcę zmienić na letnie, większe. Jakie powinny być standardowo a jakie najlepsze ?
Pozdrawiam
przecież to logiczne że opony przeznaczone na R14 nie wejdą na felge R13 i odwrotnie też nie
ehh człowiek całe życie się uczy.Jutro może uda mi się zmienić te paskudne R13 bo prześwity ma nieziemskie
przecież to logiczne że opony przeznaczone na R14 nie wejdą na felge R13 i odwrotnie też nie
ehh człowiek całe życie się uczy.Jutro może uda mi się zmienić te paskudne R13 bo prześwity ma nieziemskie 
a na lato kup 16" założyłem na takie felgi 205/50 i jest ok,po co inwestować w 15" 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości