. PozdroModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jakie felgi beda najlepiej pasowaly do mojego golfa. Pomocy
Witam, zastanawiam sie nad kupnem felg. Niestety nie mam zdj auta aby dodac, ale postaram sie w skrocie przyblizyc wyglad: GOLF MK3 3-drzwi, kolor LNSY38, zderzaki w kolorze budy, paski jahre XX, dokladka zderzaka GTI, zawieszenie ori. Chcialbym abyscie doradzili mi wzor felg oraz rozmiar, myslalem na 15' i niskim profilu. Od razu mowie, ze raczej nie chce kombinowac z zawieszeniem. Cena jaka chce wydac na felgi to ok 500zł. Wiem ze to nie zbyt wiele ale na poczatek drozszych nie chce. Prosze o odpowiedzi, mam nadzieje ze nie zostane wysmiany ze ten temat
. Pozdro
. Pozdro- CR7
- Czytacz
allegro jest pełne
http://allegro.pl/listing/listing.php?c ... ring=4x100
http://allegro.pl/listing/listing.php?c ... ring=4x100
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Radi to, ze na allegro sa felgi to ja wiem, mi zalezy na tym aby mi ktos doradzil jakie beda pasowaly wizualnie, bo zapewne sa tu ludzie na tym forum co sie na tym znaja. Benek dzieki za odpowiedz ale kolega mial w podobnym golfie z rantem i jakos mi nie podeszly w moj gust.
- CR7
- Czytacz
CR7 napisał(a):Radi to, ze na allegro sa felgi to ja wiem, mi zalezy na tym aby mi ktos doradzil jakie beda pasowaly wizualnie, bo zapewne sa tu ludzie na tym forum co sie na tym znaja
Na czym tu się znać kołem za 500 zł tyłka nie urwiesz bierz które Ci sie podobają i tyle. Za te pieniądze to mogę ci polecić coś z ori felg vw np BBS RJ dobre niemieckie koło.
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
-

Banita95 - Members
- Rocznik: 99
- Silnik: 2.3