Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
jak zdjąć tylne koło
Mam problem z zdjęciem tylnego koła śruby odkręciłem a felga za cholerę nie chce zejść macie jakieś pomysły?
- revers
- Czytacz
Musisz kopać w oponę raz na dole, raz u góry i musi zejść... Niedawno zdejmowałem w ojca w Passacie i tak samo było, we dwóch zdejmowaliśmy
Młot poszedł w ruch i buty
Po prostu się zapiekło i u Ciebie też tak jest 
Młot poszedł w ruch i buty
Po prostu się zapiekło i u Ciebie też tak jest 
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
ale chyba w przednim kole to pomaga,wal ile masz pary z buta w kolo, ajak nie daje rady to wez znajomego futboliste lub goscia w glanach to ci pomoze$kubi napisał(a):a ja w takich okolicznościach zdejmowałem ściągaczema kumplowi w starej corsie koleś poluzował śruby i gaz do dechy
i pomogło
- robercik
- Badacz tematu
kopałem stukałem i nic postawiłem "Filipka" na koła z poluzowanymi śrubami rozbujałem i nic dopiero pomogło jak użyłem ściągacza i waliłem gumowym młotkiem po przeciwnych stronach opony dociągając ściągacz dziękuje wszystkim za rady i obolałą noge 

- revers
- Czytacz
przykrec felge lekko tak zeby byl luz na szpilkach postaw go na ziemi i rozbujaj jak nie pompze to rusz kawalek i zahamuj gwaltownie powinno pomóc
zapraszam do obejrzenia mojego GTI http://www.golf3.pl/topics2/moj-golf-gt ... t14130.htm
-

rogal133 - Badacz tematu
-

Kaldur - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe