. zgubilem gdzies zdjecia samochodu jutro zrobie nowe i dodam zeby bylo latwiej.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
felgi
Witam jestem posiadaczem golfa 3 i kupilem ostatnio za okazyjna cene felgi do tej mojej czerwonej strzaly mam tylko maly problem sa one do delikatnej poprawki i zastanawiam sie jak je pomalowac? stad moje pytanie do was moze mi doradzicie bo patrzac na forum to macie fajne koncepcje. to zdjecie felgi. Z gory dzieki za rady
. zgubilem gdzies zdjecia samochodu jutro zrobie nowe i dodam zeby bylo latwiej.
. zgubilem gdzies zdjecia samochodu jutro zrobie nowe i dodam zeby bylo latwiej.Ostatnio edytowano 14 maja 2013, o 21:30 przez Stevwcio, łącznie edytowano 2 razy
- Stevwcio
- Berbeć
do czerwonego auta to środek pryśnij na biało a rant w poler
a tak po za tym to zdradź ile dałeś za takie fele, bo sam mam takie i zimą chciałbym je sprzedać
a tak po za tym to zdradź ile dałeś za takie fele, bo sam mam takie i zimą chciałbym je sprzedać
-

tuchel - Badacz tematu
No to cena dobra jak za takie felgi
Czarny z czerwonym nie bardzo, nie mieszałbym dwóch kolorów. Może polerka rantów plus beżowy rotor, mniej spotykane i bardzo ładne połączenie 
Czarny z czerwonym nie bardzo, nie mieszałbym dwóch kolorów. Może polerka rantów plus beżowy rotor, mniej spotykane i bardzo ładne połączenie 
-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1