205/55 ET 25 i ocieraja mi na tyle a chce załozyć te 18nastki podobaja mi sie fajnie golf wyglada na nich miwrzyłem tylko 3 nie miałem okazji przejechać sie na nich i zobaczyc czy beda gdzies ocierać wiem ze jak załozyłem te trzy na przód i jedna na tył to przy kreceniu kierownica było ok ale chce wiedzieć wiencej i co zrobić by je zmieścić tam zwłaszcza z tyłem jest problem jakieś spreżyny od kombi pasata
?? zawieszenie regulowane prosze o odp bo juz pisałem wszedzie ale nikt mi nie chce odpowiedzieć
wszystko zależy od parametrów felgi, jeśli jest dość wąska by schować się między sprężyną a błotnikiem to będzie OK, zapomnij jednak o jakiejkolwiek glebie, i raczej będzie tylko pasował gwint, bo standardowa sprężyna będzie za szeroka, szukał bym jeszcze mniejszych opon, bo jednak opona 40 na 18 calach to dużo za dużo... Moja rada - odpuść sobie i załóż ładne 16" na dobrej glebie, większe koło niż 16" w MK3 to pomyłka...

wyśle zdięcie jak wygladał jak mierzyłem dzieki wielkie ktoś wkoncu mi odpowiedział dobre forum i dobrzy ludzie
[/URL tak to wyglada![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
za duze za wysoko i do tego balon