Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
felgi 17 cali
czy felgi nie beda obcierac rozmiar 17 Cali szerokosc 8j et 30 obnizenie - 40 mm
- skolar
- Badacz tematu
Opik co tam nie wygląda
nasz Admin PIJEY dwa lata temu chyba tez mówił ze 17 to przesada, teraz sam takie ma, ja tez tak myslałem i sam takie kupiłem,
opona 195 40 i masz lekki naciag i jezdzi sie na tym nie tak tragicznie, myslałem ze bedzie gorzej, przy takiej oponie i 8 j nic nie ociera, nadkole mi tarło w jednym miejscu przygrzałęm opalarka i dosłownie pół cm wystarczyło wypchnąc i pasuje. ja mam gwint a Ty pewnie masz kit takze nie wiem jak Ci on tam chodzi, jakbys miał gwinta to nie masz zadnego problemu 
nasz Admin PIJEY dwa lata temu chyba tez mówił ze 17 to przesada, teraz sam takie ma, ja tez tak myslałem i sam takie kupiłem,
opona 195 40 i masz lekki naciag i jezdzi sie na tym nie tak tragicznie, myslałem ze bedzie gorzej, przy takiej oponie i 8 j nic nie ociera, nadkole mi tarło w jednym miejscu przygrzałęm opalarka i dosłownie pół cm wystarczyło wypchnąc i pasuje. ja mam gwint a Ty pewnie masz kit takze nie wiem jak Ci on tam chodzi, jakbys miał gwinta to nie masz zadnego problemu 
-

pajda150 - Badacz tematu
Wiesz no co kto lubi, można fizycznie i 18" upchnąć, ale to już w ogóle nie wygląda....
Moim zdaniem 16", można ładnie zejść nisko i nie ograniczać możliwości jazdy przez przycieranie na każdej nierówności albo skręcie
Moim zdaniem 16", można ładnie zejść nisko i nie ograniczać możliwości jazdy przez przycieranie na każdej nierówności albo skręcie

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
pajda150 napisał(a):nasz Admin PIJEY dwa lata temu chyba tez mówił ze 17 to przesada, teraz sam takie ma
ja nadal uważam ze w mk3 najlepiej wygląda 16" a 17" to przesada
ale kupiłem 17" żeby wyżej auto stało na max glebie, a inna sprawa że w 17" jest większy wybór ciekawych felg
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Opik napisał(a):Wiesz no co kto lubi, można fizycznie i 18" upchnąć, ale to już w ogóle nie wygląda....
Z całym szacunkiem ale śmieszna ta twoja teoria, z tego co zauważyłem przez lata to szerokość felgi przyczynia sie do ocierania a nie wysokość ale co ja sie tam znam

-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe