Pytanie o felgi w temacie: czy wejdą bez problemów (przód i tył), czy nie będą wystawać, obcierać (mam seryjny zawias). Jeśli ktoś ma zdjęcia Mk3 na takich felgach i z takim ET, o które mi głownie chodzi, to proszę o wrzucenie
Ja miałam kiedys załozone 16'stki szerokie na 7,5 ale własnie z et 25 i mam seryjny zawias. Powiem Ci że z przodu było oki ale z tyłu z alaczem 215 tarło straszliwie i koła może nie az tak drastycznie ale wystawały poza obrys auta, jak latałam sama po równej drodze to dało rade jeździć ale przy komplecie osób albo na wybojach nie szło jechac no ale czekajmy co inni powiedza
No właśnie nie wiem, widziałem już opinie, że nie powinno być aż tak drastycznie, inne wręcz przeciwnie, ale nikt nie ma zdjęć z takim ET, a chciałbym zobaczyć na własne oczy jakby to wyglądało, oponki jakie bym założył to 195x50
nie kupuj alufelg z ET 25 bo ja na takich jeżdże i masakra. Poszła mi już 1 opona przez rant z tyłu i we wtorek kupuje nowe z ET 35 bo szkoda nerwów na takie felgi. Więc odradzam.
Tak więc masz dwie opinie... z jednej strony nie warto sobie robić problemów zakupując ET35 ale jeśli bardzo zależy Ci na felgach (tak jak mi wtedy zależało) to można zakupić fele z ET25 i przy dodatkowej pracy z nadkolem uzyskać dobry efekt