jestem cienki z opon i felg stalowych,a wczoraj rozwaliłem na dziurze oponę i to o 2 w nocy.Gdzie jest oznaczenie na feldze ile ma cali lub jakieś rozmiary,bo stalówkę tez będę musiał kupić?stara opona to:VREDESTEIN SNOWTRAC 2,185/60 R14 82T takiej samej pewnie już nie kupię,nawet używki,a na dojazdówce to nie jazda teraz,a z kasą też ostrożnie .
CO MI DORADZACIE,bo do końca zimy jeszcze trochę posypie?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
R14 - to masz rozmiar kola (czyli 14 cali)
185/60 to jest odpowiednio SZEROKOŚĆ I WYSOKOŚĆ opony
ciezko ci bedzie znalezc pojedyncza taka sama opone, ale 14 nie sa drogie , bryknij sie po wulkanizacjach cos taniego do konca zimy napewno znajdziesz
185/60 to jest odpowiednio SZEROKOŚĆ I WYSOKOŚĆ opony
ciezko ci bedzie znalezc pojedyncza taka sama opone, ale 14 nie sa drogie , bryknij sie po wulkanizacjach cos taniego do konca zimy napewno znajdziesz
----moj golfik----- http://www.golf3.pl/topics2/moje-autko- ... t12655.htm
-

poostek88 - Badacz tematu
opona
opona to jeszcze nic,bo muszę 2 takie kupić
czytam właśnie o bieżnikowanych,tylko nie wiem jakie wybrać?poza tym to jeszcze felgę stalówkę też trza mi,bo tej już nie założę,szkoda zachodu,pogięła się, czyli dwie fele do tego i meter gumy,by se w łeb strzelić z rozpaczy!
tylko gdzie i tanio to pokupić,bo na allegro to sam nie wiem
czytam właśnie o bieżnikowanych,tylko nie wiem jakie wybrać?poza tym to jeszcze felgę stalówkę też trza mi,bo tej już nie założę,szkoda zachodu,pogięła się, czyli dwie fele do tego i meter gumy,by se w łeb strzelić z rozpaczy!
tylko gdzie i tanio to pokupić,bo na allegro to sam nie wiem
- zuznik
- Czytacz
zalezy czy masz czas czy musisz kupic jak najszybciej...
ja to na upartego bym kupil jedna stalowke i jedna opone z podobnym bieznikiem i bym tak dojezdzil do konca zimy
ale wiesz to twoja sprawa
ryzyk fizyk 
ja to na upartego bym kupil jedna stalowke i jedna opone z podobnym bieznikiem i bym tak dojezdzil do konca zimy
ale wiesz to twoja sprawa
ryzyk fizyk 
----moj golfik----- http://www.golf3.pl/topics2/moje-autko- ... t12655.htm
-

poostek88 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1