czekam na info, a no i jakie oponki najlepiej do nich czy 205 stykna czy lepiej 215 oczywiscie profil na 45
pzdr

Moderator: Moderator

195 będzie całkiem dobrze wyglądać, 205 to maks już. 215 wyjdzie na prosto i będzie problem przy jakimś obniżeniu żeby to upchać w środek
dzieki za info bardzo mi pomoglo bede celowal w takim razie w 205 aby nie bylo naciagu...
Ale wiadomo, wszystko z umiarem. Dystansu 10mm elementy samochodu nawet nie zauważą, ale już dystans 40mm to niezłe obciążenie dla piast, śrub i samych dystansów. Ale tutaj takich mieć nie musisz, więc temat Cię nie dotyczy
jaka grubosc daje umiarkowany poziom bezpieczenstwa w moim wypadku bedzie to co najwyzej 20 mm nie wiecej, patrzylem rozne aukcje na allegro komplet mozna ogarnac do 200 zl tylko czy jest to odpowiedni osprzet?
plany sa takie ze auto jednak pojdzie nizej ale na sprezynach tak aby to kolo wygladalo rozsadnie, tzn nie ma lezec jak suka kolo nogi pana a ma prezentowac sie z klasa 
głowna mysl przewodnia to mam kolo 16 jest rozsadnie z komfortem i nie musze myslec ze mam jakies dorobki do tego aby kolo sie trzymalo czy to przy 50/h czy przy 140/h 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości