niestety nic na allegro ciekawego nie znalazłem a jak już coś było to nie do mojego autka MK3 GTI,na używanych już się przejechałem więc wolę nowe-ale jak by pokazały się jakieś super aluski używki i co najważniejsze pasowały do mojej golfiny to przemyślę temat,te pasują co wy na to?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=360609563
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

mcsym - Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 2.0 16V ABF
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Aż tak dużej różnicy w cenie nie ma,między fajnymi używanymi felgami a nowymi,po obu stronach są plusy i minusy a minusem nowych jest jedynie cena
ale za to mam pewność że są proste,mam cały komplet montażowy i gwarancję producenta.Obecnie posiadam używane aluski które mi pozostały po mojej golfinie która została w styczniu rozbita,żona mówi że są fajne ale ja potrzebuję jakiejś zmiany
[ Dodano: 2008-05-08, 22:13 ]
.,,,,
[ Dodano: 2008-05-09, 15:03 ]
klamka zapadła!!! felgi dezent nodel"J" zamówione mają przyjść we wtorek już się nie mogę doczekać
i jak tu żonie powiedzieć że muszę kupić jeszcze opony 
ale za to mam pewność że są proste,mam cały komplet montażowy i gwarancję producenta.Obecnie posiadam używane aluski które mi pozostały po mojej golfinie która została w styczniu rozbita,żona mówi że są fajne ale ja potrzebuję jakiejś zmiany
[ Dodano: 2008-05-08, 22:13 ]
.,,,,
[ Dodano: 2008-05-09, 15:03 ]
klamka zapadła!!! felgi dezent nodel"J" zamówione mają przyjść we wtorek już się nie mogę doczekać
i jak tu żonie powiedzieć że muszę kupić jeszcze opony 
-

owen - Czytacz
• Strona 1 z 1