Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
da rade na tym jeździć??
czy na tym można jeszcze pojeździć??

- szatannn
- Badacz tematu
szatannn, ja wracalam z Koszalina(540km ok.) na nieświadomce na gorszych oponach od wew strony były popekane jakby sie skalpelem pocieło, dzięki Bogu nic mi sie nie stalo, ale gdybym wiedziala to bym sie za leb złapała.. :O.
a sprawa czy "mozna" to wiesz... no bezpiecznie na tym nie bedzie bo noz widelec jak opone szlag trafi to bedzie klapa
.. jesli jestes odpowiedzialny to lepiej nie ryzykuj.
a sprawa czy "mozna" to wiesz... no bezpiecznie na tym nie bedzie bo noz widelec jak opone szlag trafi to bedzie klapa
.. jesli jestes odpowiedzialny to lepiej nie ryzykuj.
-

Kaktus2907 - Badacz tematu
szatann sie nie wypowiadam bo jezdze na gorszych oponach
Twoje sa pikus do moich
ale lepiej wymien 
Twoje sa pikus do moich
ale lepiej wymien 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Ja tak samo jak barthez mam gorsze;p ale ogólnie wymień tu chodzi głownie o twoje bezpieczeństwo. 

moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
Jak je zarzucisz na tył i bedziesz uwazal to az tak nie jest straszne ale jak masz rozwijac duze predkosci a do tego wrzucic je na przod to sobie daj spokoj pęknie Ci z przodu kapeć i nie wyprowadzisz auta...
-

Adrian1607 - Badacz tematu
wrzuc je na tył i śmiało jeździc możesz, tylko uważaj nie jeżdżaj za szybko... bo może się to źle skonczyc uwazaj i patrz czy nie masz kapcia zebys fel nie rozwalił.
-

Adrian1607 - Badacz tematu
Nie nie da rady na tych jeździć jak Ci zależy na zdrowiu i życiu innych i swoim, opona spękana zwłaszcza z boku to śmietnik, przecież opona pracuje właśnie na bocznej części a nie na bieżniku...
Nie ważne czy będziesz jeździł wolno czy szybko, czy ona będzie z tyłu czy z przodu jak się rozwali to może być dużo szkód i wtedy będzie więcej wydatków niż 100zł za oponę bo zakładam, że to nie jest jakiś mega unikatowy rozmiar..
Nie ważne czy będziesz jeździł wolno czy szybko, czy ona będzie z tyłu czy z przodu jak się rozwali to może być dużo szkód i wtedy będzie więcej wydatków niż 100zł za oponę bo zakładam, że to nie jest jakiś mega unikatowy rozmiar..
- Lobus
- Ekspert
• Strona 1 z 1