Mianowicie mam seryjne zawieszenie, ale w przyszłości planuję DELIKATNIE obniżyć zawieszenie, czy taki rozmiar podejdzie ? Czy nic nie będzie przycierało ?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Czy podejdzie 205/55/r16
Witam, mam pytanie do szanownych forumowiczów.
Mianowicie mam seryjne zawieszenie, ale w przyszłości planuję DELIKATNIE obniżyć zawieszenie, czy taki rozmiar podejdzie ? Czy nic nie będzie przycierało ?
Mianowicie mam seryjne zawieszenie, ale w przyszłości planuję DELIKATNIE obniżyć zawieszenie, czy taki rozmiar podejdzie ? Czy nic nie będzie przycierało ?moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
Moim zdaniem będzie trzeć, policzyłem że różnica średnicy będzie spora, około 5,5 cm więcej od oryginalnego rozmiaru koła
Zależy jeszcze jaką masz szerokość felgi ale i tak będzie trzeć z przodu przy skręcaniu, na 16 najlepszym profilem jest 45 jak dla mnie
Zależy jeszcze jaką masz szerokość felgi ale i tak będzie trzeć z przodu przy skręcaniu, na 16 najlepszym profilem jest 45 jak dla mnie
-

Adzios - Czytacz
Dzięki koledzy czekam na dalsze odpowiedzi 

moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
na seryjnym zawiasie wejdzie, kwestia tylko w miarę standardowego rozmiaru felgi (szerokość do 7", ET 30-40.
Inna kwestia że na takim kartoflu samochód będzie wyglądał tragicznie
Inna kwestia że na takim kartoflu samochód będzie wyglądał tragicznie
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
mam zdjecie na przykłądnie mojego auta, załozyłęm z golfa 4 od ojca sprawdzic jak jego alumki u mnie pasuja, tragedia jesli chodzi o opone, nie probowałem ale najprawdopodobniej bedziesz miał biede skręcic a jak bedzie nówka bieżnik to sie nie zmiesci
z tyłu jedna osoba małą dziura i wycierasz nadkole czy tam rant, niewykonalne do jazdy
z tyłu jedna osoba małą dziura i wycierasz nadkole czy tam rant, niewykonalne do jazdy-

pajda150 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1