WITAM. Czy jest wstanie ktoś powiedzieć mi w jakich rozmiarach były robione te felgi? Bo mi zdaje się ze tylko 14" być może się mylę, to w takim razie co to za opona na nie jest naciągnięta i jakiej wielkości ta felga? Z góry dziki.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfe ... 5e4c9.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Czy jest ktos kto by mi w tym pomogl?
Taksi napisał(a):WITAM. Czy jest wstanie ktoś powiedzieć mi w jakich rozmiarach były robione te felgi? Bo mi zdaje się ze tylko 14" być może się mylę, to w takim razie co to za opona na nie jest naciągnięta i jakiej wielkości ta felga? Z góry dziki.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfe ... 5e4c9.html
Wygladaja jak VW ORLANDO
ale wydaje mi sie ze sa powiekszone tak zwany VIRTUAL TUNING
no i jest gleba
Co do felgi Orlando to byly one 6J X R14

-

K@mil - POMOCNIK

to foto jest w 85% przerobione w jakims photoshopie ,nie sugeruj sie rozmiarem bo mógł zrobic z nich 14 ,15 albo 13
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
czyli sugerujecie ze koleś podtuningowal fetę bo chodzi o to ze mam taka Fele chciałem w nią jakaś niższa oponkę i gwinty w gofra wsadzić. Czyli było by trudno osiągnąć podobny efekt??
-

Taksi - Gaduła
-

Taksi - Gaduła
Taksi napisał(a):a jak byście widzieli taka felgę z opona 195.45.14 rzecz jasna gleba!
Ja mam taka opone z tylu na RSL, zajrzyj do mnie do tematu...
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1