----POMOCY----!!Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
co zrobic zeby nie kradli mi kołpaków
Ja juz normalnie nie mam siły.Mialem oryginalne kołpaki od volkswagena i juz po raz trzeci mi ukradli.Błagam poradzcie mi coś!
----POMOCY----!!
----POMOCY----!!- stachu12343
- Czytacz
mozesz pozakladac takie opaski
http://www.allegro.pl/item340345805_ps_ ... 4_6mm.html
Napewno ich to spowolni przy probe kradziezy
http://www.allegro.pl/item340345805_ps_ ... 4_6mm.html
Napewno ich to spowolni przy probe kradziezy

- Adi
wymien na alusy
ale tak naprwde jak beda chcieli Ci ukrasc to i tak ukradna te kolpaki... taki kraj i taki obyczaj niestety jedyne co to nie isc w slady tych co to robia niech chociaz ktos pozostanie normlany heh wiem ze to uciazliwe jak ludzie kradna co popadnie albo jakis idiota zarysuje Ci auto bez powodu tak dla checy
wlasciciwe to chyba tylko te opaski moga cos utrudnic
ale tak naprwde jak beda chcieli Ci ukrasc to i tak ukradna te kolpaki... taki kraj i taki obyczaj niestety jedyne co to nie isc w slady tych co to robia niech chociaz ktos pozostanie normlany heh wiem ze to uciazliwe jak ludzie kradna co popadnie albo jakis idiota zarysuje Ci auto bez powodu tak dla checy -

Imper - Members
Drpiorko, to podłącz fele pod 220 (generator schowaj w bagażniku), polacz kablem z obrecza kołpaków i jak złapie za metalową obręcz kołpaków to żeby go porządnie pie...popieściło
hehehe
hehehe-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Niema wyjścia lepiej kup alusy lepiej dodać trochę kasy i mieć spokój bo skutecznych zabezpieczeń niema
przykleisz to jak ci na wulkanizacji cokolwiek zrobią
opaski sam miałem wystarczy trochę silniej pociągnąć (bo nie założysz przecież metalowych
a nawet jeśli to ci kołpak wyszczerbią 
przykleisz to jak ci na wulkanizacji cokolwiek zrobią
opaski sam miałem wystarczy trochę silniej pociągnąć (bo nie założysz przecież metalowych
a nawet jeśli to ci kołpak wyszczerbią 
moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
Dobreee chyba tez tak zrobieAro napisał(a):Drpiorko, to podłącz fele pod 220 (generator schowaj w bagażniku), polacz kablem z obrecza kołpaków i jak złapie za metalową obręcz kołpaków to żeby go porządnie pie...popieściło hehehe

- DrSzpila
- Members
• Strona 1 z 1