Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Co zrobic z felgami 13'
Jak w temacie, da sie cos zrobic z felgami 13', zeby one jakos wygladaly? mialem zakupic aluski ale kryzys finansowy nastal, a auto ma nowy lakier i te felgi teraz masakrycznie wygladaja... malowac te felgi jakos np. na czarno czy zostawiac takie jakie sa?

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Miałem podobny dylemat
http://www.golf3.pl/topics11/zmiana-wyg ... stal%F3wki
http://www.golf3.pl/topics11/zmiana-wyg ... stal%F3wki-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910, ale te twoje felgi jakos wygladaly... a moje to zwykle podniszczone, pospolite 13' 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jarekddz, no u ciebie fajno to wyglada wiec chyba pozycze to rozwiazanie od ciebie...u marcina na VT nie bylo tego az tak widac, ale felgi tak pomalowane jakos wygladaja niz cale na czarno
teraz tak, jak malowac te felgi? opony musze zdjac? rozumiem ze szczaotka druciana poleciec po calych felgach, potem troche benzyny ekstrakcyjnej i maluje tak?
teraz tak, jak malowac te felgi? opony musze zdjac? rozumiem ze szczaotka druciana poleciec po calych felgach, potem troche benzyny ekstrakcyjnej i maluje tak?Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Szczotka druciana a potem papierem ściernym np. 120 całe zjechać jeszcze
Ja malowałem tak swoje zimówki.... Najpierw szczotka, potem papier ścierny, benzyna ekstrakcyjna i malowanie Hamerite... Na zimę maluje swoje na czarno z srebrnymi rantami to teraz są całe srebrne... A latem to wiadomo, jeżdze na aluminium 
Ja malowałem tak swoje zimówki.... Najpierw szczotka, potem papier ścierny, benzyna ekstrakcyjna i malowanie Hamerite... Na zimę maluje swoje na czarno z srebrnymi rantami to teraz są całe srebrne... A latem to wiadomo, jeżdze na aluminium 
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
dobra
a te hammerite jest w szpraju?
jeszcze mam takiego pomysla zeby moze ranty na czerwono walnac a felge na czarno w srodku? 
a te hammerite jest w szpraju?
jeszcze mam takiego pomysla zeby moze ranty na czerwono walnac a felge na czarno w srodku? 
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Nie wiem ale chyba w spreju nie ma... Ja kupiłem puszkę 0,5l za 30zł
Pistolecik w łapę i sie maluje elegancko... Jesienią 2008 malowałem na srebrno a jesienią 2009 na czarno z srebrnym rantem
Ciekawe co będzie jesienią 2010
Może już tego golfa nie będzie...
Pistolecik w łapę i sie maluje elegancko... Jesienią 2008 malowałem na srebrno a jesienią 2009 na czarno z srebrnym rantem
Ciekawe co będzie jesienią 2010
Może już tego golfa nie będzie... GOLF 3 by głuszek
-

gluszek - Members
• Strona 1 z 1