Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Co sadzicie...?
Witam wszystkich.Mam juz zalozone alusy w swoim golfie (15'/7'/195/50)wraz z pierscieniami centrujacymi.Mam do was pytanie,czy podczas jazdy na tak niskich kapciach po nierownej drodze musicie trzymac mocno kierownice? Poniewaz czuje kazda nierownosc, kazdy garb i jak bym puscil na moment kierownice to samochod by wyladowal w rowie?Na rownej drodze wszystko jest idealnie jedzie jak po szynach.A moze jest to wina pierscieni centrujacych(choc sa dopasowane idealnie tzn.odpowiedni wymiar)Gdy jezdzilem na zimowkach (14'/175/65)nie odczowalem az tak nierownosci na drodze.Czy to jest norma gdy sie jezdzi na tak niskich kapciach?Z gory dziekuje za odpowiedzi.
-

e-piotrek - Czytacz
tak jak pisal kolega wyzej... to jest normalne, ja u siebie jak przesiadlem sie z 14'' na 15'' na nizszym profilu to tez nie moglem sie przyzwyczaic ale teraz juz nie wiem nawet jak wyglada roznica 

-

pawel_ns - Members
jezeli chodzi o prowadzenie samochodu najwiekszea role gra tutaj szerokosc oopony im szersze tym bardziej prowadzi na koleinach a im nizszy profil opony tym bardziej czujesz dziury na ulicy hehe taki urok tych kapci 

-

Imper - Members
• Strona 1 z 1