Witam,
kupiłem w końcu moje alumy 4x100 7J/15" i po założeniu na razie tylko na tylnej osi, cos zaczęło ocierać, tak charakterystycznie "cyka" Felga ma ET36, zawieszenie seryjne, kupiłem do tego też śruby o długości 31mm, może są za długie?? Co o tym sądzicie?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Joker napisał(a):U mnie cykało na serynej feldze i zawieszenu właśnie przez śrubęna której zrobił się 'bałwanek' poszedł gwint po prostu i trochę się jej starłoAle śruby nówki?
Nówki, nówki.... ale trochę mnie dziwi, że nie bardzo na końcu śruby coś widać z otarcia, a może dlatego że przejechałem tylko ok 300 m i wróciłem do garażu, więc mogło nie zdązyć się przytrzeć....
-

Head - Berbeć
W sumie zanim zdjąłem te koła to zajrzałem pod auto, sięgnąłem ręką i nigdzie nie było na tyle blisko żeby obcieralo, dlatego pozwoliłem sobie napisać że to zagadka
ale jutro wezmę śruby od stalówek (są krótsze i spróbuję ponownie założyć alusy.
[ Dodano: 2012-03-03, 16:58 ]
No i koniec! Skrócenie śrub zdziałało cuda...
ale jutro wezmę śruby od stalówek (są krótsze i spróbuję ponownie założyć alusy. [ Dodano: 2012-03-03, 16:58 ]
No i koniec! Skrócenie śrub zdziałało cuda...
-

Head - Berbeć
• Strona 1 z 1