Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Całosezonowe czy zimowe???
Jeżdże teraz na oponach o oznaczeniu M+S i nie wiem czy to są opony całosezonowe czy zimowe???Ponoć na zimówkach pisze WINTER a MS to sa całosezonówki ale tak tylko słyszałem od jednej osoby wiec rozwiejcie wątpilwość...
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Przód i tył mam m+s przód goodyear tył kumho czy coś takieo a co jeszcze miałbym podać?Przód wygląda jak typowa zimówka tył już mniej ale sam nie wiem po czym to rozpoznać...
-

kajtek - Members
-

kajtek - Members
te goodyear to sa na pewno wielosezonowe a kumho raczej tez bo oni praktycznie nie maja zimowek przynajmniej sie nie spotkalem. sadze ze bedzie ci sie kiepsko jezdzilo to te goodyear to stary model i moga byc juz sliskie. przyjzyj sie debicy nowy nawigator ma taki sam ksztalt bieznika co goodyear a nowa frigo 2 to stary bieznik fulda cristal z 2000r. jak cos to pytaj jeszcze. czyli raczej masz wielosezonowe opony a po czym to najlepiej poznac. otoz maja one na boku znaczki slonce snieg deszcz i jeszcze cos przewaznie cztery sa i wtedy to opona wielosezonowa. pozdrawiam
- oizo
tak też mi sie wydawało z tymi znaczkami także wiem że te kumho beda napewno wielosezonowe a skoro mówisz że goodyear też no to sprawa jasna:)pasi mi to bo bede je potrzebował na lato jak bede jechał do Francji załadowany (moje alusy maja ET 25 wiec tra mi jak jade z obciażeniem na tyle) i tam też kupie sobie odpowiednie aluski a dotychczasowe sprzedam po powrocie:)Dzieki wielkie pozdrowionka!
-

kajtek - Members
• Strona 1 z 1