??Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
borbet Golf III
witam chłopaki pomózcie mi potrzebuje szybkiej rady mam zamiar kupić te Felgi cały czas chodzi mi po głowie coś fajnego i wyróżniajacego sie chce wrzucić do golfika coś wikszego i szerokiego o to najbardziej mi chodzi ale ciezko coś dostać z szerokiej stali i na 5x100 chce kupić te felgi nie daleko mam po nie jechać nawet tylko czy wpakuje je do golfa z jakimniś przeróbkami mam orginalne zawieszenie golfa a w garazu sportowe blistein o te felgi chodzi http://allegro.pl/5x100-borbet-szeroki- ... 65074.html prosze o szybka odpowiedz
??
??- Krejzol.17rr
- Czytacz
auto będzie wyglądało pokracznie na 17' i seryjnym zawieszeniu. -60/-40 to wg mnie minimum, żeby golf 3 na 17 nie wyglądał jak wóz drabiniasty. Inna sprawa to te 9.5 cala z tyłu - ogólnie ja tego nie wiedzę 

"Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich" - J.Tuwim
Moje auto -
moj-golf/91-blekintny-gl-wojtek-t33310.html
Moje auto -
-

..:VoyteQ:.. - Czytacz
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
zawieszenie sportowe mam zawsze moge go obnizyć tylko nie wiem ile dokładnie jakie parametry zawieszenia wiem ze bym niski na nim czemu nie widzisz 9.5 cala inni jeżdzą na takich i jakoś to wyglada pozatym chce by było szeroko
- Krejzol.17rr
- Czytacz
Chyba nie zdajesz sobie sprawy o czym Ty mówisz... 17x9.5 układa się mniej więcej tak

"Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich" - J.Tuwim
Moje auto -
Moje auto -
-

..:VoyteQ:.. - Czytacz
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
ale ona ma jakiś kit chyba a na tym zdc jest gwint tak mi sie wydaje przynajmniej ? i zawsze jest opcja z dystansami chyba nie ? jesli sie myle to sry.
Miło jest gdy chłopacy z be emek patrzą na Twojego gofera z opuszczoną gębą..
Maj galf - http://www.golf3.pl/topics2/reet-vt33217.htm
Maj galf - http://www.golf3.pl/topics2/reet-vt33217.htm
-

reett - Czytacz
Koledzy Fajnie było by jak by ktoś mi pow czy mam je brać czy nie bo do wieliczki akurat mam nie dalego a napaliłem sie na te felgi
?? Tylko czy wejda prosze o odp
?? Tylko czy wejda prosze o odp- Krejzol.17rr
- Czytacz
Kurcze skoro masz nie daleko to dlaczego nie podjedziesz sobie i nie przymierzysz ich po prostu??
..:VoyteQ:.., Ale kolega nie napisał jakie ma zawieszenie, a tu widać, że gwint jest skręcony na maxa itp, myślę, że można by jakoś upchać te 9,5 cala. Ale najlepiej przymierzyć po prostu
..:VoyteQ:.., Ale kolega nie napisał jakie ma zawieszenie, a tu widać, że gwint jest skręcony na maxa itp, myślę, że można by jakoś upchać te 9,5 cala. Ale najlepiej przymierzyć po prostu

- Lobus
- Ekspert
i tak Zrobie jesli sie zgodzi podjade i przymierze czy bedzie to jakoś mniej wiencej pasować
[ Dodano: 2011-05-22, 08:56 ]
Felgi pasuja jak najbardziej
[ Dodano: 2011-05-22, 08:56 ]
Felgi pasuja jak najbardziej
- Krejzol.17rr
- Czytacz
• Strona 1 z 1