Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
beda pasowac?
felga 16 cali, szerokosc 7,5, ET 30, opony 205/45, podejda bez problemow z tylu i z przodu? zawias jaki mam to kit -40, moze sie komus przyda do oceny obecnie mam stalowki vw 14 cali, z oponami przod 185/60 i tyl 195/60, na zime 185/65 i jest ok
- kuracjusz
- Badacz tematu
Powinno wejść bez problemu, ale szerokość felgi to dość duża. Nie wiem czy z takim ET nie będzie wyłazić poza obrys autka. Musiałbyś przymierzyć
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
kuracjusz napisał(a):felga 16 cali, szerokosc 7,5, ET 30, opony 205/45, podejda bez problemow z tylu i z przodu?
Myśle ze moze o ranty przycierac jak bedziesz miał komplet
-

Legionista - Members
Ja mam felgę 16" 7,5' ET 35 glebę -40 z tyłu takie oponki i przyciera przy 2 osobach z tyłu mimo zaklepania rantów ty masz ET 30 więc na 100% będzie przycierało
chyba że zastosujesz gumy odboje w amor ewentualnie na sprężyny ale wtedy będziesz miał komfort zerowy choć i tak już pewnie masz niewielki 
chyba że zastosujesz gumy odboje w amor ewentualnie na sprężyny ale wtedy będziesz miał komfort zerowy choć i tak już pewnie masz niewielki 
moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
Fasol napisał(a):a gumowe odboje (choć lepsze poliuretanowe) zawsze mozna zastosować
jak bedzie jezdził sam to nie bedzie obcierało ale jak z kompletem to nie pomoze sama guma, bo auto na nie równej drodze bedzie sie bujało i co za tym idzie bedzie tarło.
wszystko zalezy jak usztywni zawieszenie zeby Auto nie bujało sie za mocno
-

Legionista - Members
Fasol, mam -40, jest napisane w pierwszym poscie
to jak nie podejda bez jakiejkolwiek ingerencji to raczej odpuszczam te kola, a szkoda bo to borbety a, zajefajne, hehe
dzieki za pomoc
to jak nie podejda bez jakiejkolwiek ingerencji to raczej odpuszczam te kola, a szkoda bo to borbety a, zajefajne, hehe
dzieki za pomoc
- kuracjusz
- Badacz tematu
kuracjusz, sprawdz je bo wejsc to ci wejda, tylko czy jak bedziesz z kims jechałz tyłu czy nie bedzie obcierało... przez takie cos nie koniecznie trzeba rezygnowac
-

Legionista - Members
Wejdą bankowo. Tak jak już pisałem na początku. Zależy w ile osób jeździsz najczęściej. Jak Ty i pasażer (jak u mnie przeważnie) to bierz, zakładaj i cykaj fotki bo jestem ciekaw.A jeżeli jeździsz z dwoma osobami na tyle to albo odboje konkretne albo rezygnacja z felg w\w
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Snejk18 napisał(a):jak rezygnujesz, a są jakieś fajne felgi to daj namiary, może ktoś inny się z forum skusi
http://www.moto.allegro.pl/item66771210 ... 4x100.html
teraz to juz pozamiatane, dzwonilem wczesniej do goscia i mialem je jechac jutro ogladac/kupowac, ale widocznie ktos je obejrzal juz dzisiaj, hehe problem sam sie rozwiazal...
- kuracjusz
- Badacz tematu