Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Czytałem ze im mniejszy profil tym bardziej tłucze...ale na moim zawieszeniu to chyba nie robi juz wiekszej roznicy??
- pablopavo1988
- Berbeć
-

pawel_ns - Members
pawel_ns, nie prawda!!!! a miałeś założone 195/50/16 ? a może należałoby wziąśc pod uwagę szerokośc felgi, ET
tłucze? haha. to może wypadałoby sprawdzić gałki, sworznie? jak masz dobre zawieszenie, bez znaczenia czy twarde, czy seryjne to nic nie będzie Ci "tłukło" po prostu samochód będzie twardszy.
to żeś poradził koledze
tłucze? haha. to może wypadałoby sprawdzić gałki, sworznie? jak masz dobre zawieszenie, bez znaczenia czy twarde, czy seryjne to nic nie będzie Ci "tłukło" po prostu samochód będzie twardszy.
to żeś poradził koledze
-

mcsym - Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 2.0 16V ABF
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
pawel_ns, ekspertem nie jestem, ale jak wiem, to mówie, a jak nie wiem, to nie gdybam w postach
pozatym:
po czym rada:
czyli piszesz, żeby pisac. można i tak, w końcu to forum, więc mozna pisać co tam sie chce.
pozatym:
no mam wlasnie zalozone 45 i tlucze jak nie wiem po miescie, poza tym jest wieksza przestrzen miedzy kolem a nadkolem
po czym rada:
proponuje oponke z profilem 45
czyli piszesz, żeby pisac. można i tak, w końcu to forum, więc mozna pisać co tam sie chce.
-

mcsym - Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 2.0 16V ABF
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe