Cześć wszystkim
Mam pytanie - doradźcie, czy opony w rozmiarze 195/60/R15 podejdą do 1.9TDI? Dość mam niskiego profilu (do tej pory mialem 195/50/R15) bo przy naszych drogach wysiadam z auta z bólem głowy...
Dlatego pytam czy taki rozmiar jak podałem (profil 60) będzie pasował i nie będzie ocierał? Alternatywą jeszcze jest 195/55/R15, ale chyba wolałbym 60.
Z góry dzięki za pomoc!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
nie będzie ocierał
ale jak bedziesz w zakręty wchodził to golf moze byc nieprzewidywalny może uciekac i wynisic go z zakretu na zewnątrz
pozdro
ale jak bedziesz w zakręty wchodził to golf moze byc nieprzewidywalny może uciekac i wynisic go z zakretu na zewnątrz
pozdro
-

TOMEK 84 - Members
tak własnie dlatego
im wyrzszy tym bardziej oponka bedzie sie wyginała w zarkętach napewno odczujesz ja miałem zimówki o profilu 70 i czułem jak autko ucieka ale napewno komfort jazdy bedzie super
im wyrzszy tym bardziej oponka bedzie sie wyginała w zarkętach napewno odczujesz ja miałem zimówki o profilu 70 i czułem jak autko ucieka ale napewno komfort jazdy bedzie super
-

TOMEK 84 - Members
• Strona 1 z 1