Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Do dorobnie odpowiedniego pierscienia sa potrzebne dwa wymiary. Pierwszy, to rozmiar piasty, na której felga siedzie, drugi, to otwór w feldze. Pierscien powinien pasowac na oba wymiary, wtedy jest ok i przede wszystkim, wtedy spelnia swoje funkcje.
-

mcsym - Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 2.0 16V ABF
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
no nierozumiemy sie - ale mimo to dziekuje ze starasz sie pomuc
[ Dodano: 2008-04-06, 22:26 ]
...spodnia czesc pierscienia ktora wchodzi w glab felgi zawadza o prog ktory zostal roztoczony , gdybym roztoczyk ta fele jeszcze to by ten pierscien sie schowal ,ale powiedziano mi po co roztaczac jak mozna odciac spod pierscienia
[ Dodano: 2008-04-06, 22:26 ]
...spodnia czesc pierscienia ktora wchodzi w glab felgi zawadza o prog ktory zostal roztoczony , gdybym roztoczyk ta fele jeszcze to by ten pierscien sie schowal ,ale powiedziano mi po co roztaczac jak mozna odciac spod pierscienia
-

e-piotrek - Czytacz
można ewentualnie delikatnie ztoczyć pierścienie. Mi tak kiedyś tokarz plastikowe pierścienie delikatnie zjechał i było gites. Albo jak tylko trochę im brakuje to sam się pobaw i przeszlifuj papierem czy coś.
Pozdro
Pozdro
-

cinas - Badacz tematu