Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jak jechaliśmy we 3 to nic nie tarło :d może mi sie pomyliło i profil rzeczywiście był 40 ale opona na bank 225 i felgi 17tki 

- PabloSBT
- Members
Panowie przyjechał dziś mój ziomal do mnie i pokazał mi piękne alusy u siebie w golfie.
Oryginalne zawieszenie felga 17" /40/215 i jeszcze siedzieliśmy na nim i nic mu nie było nic nie tarło jezdzi i szybko i wolno i nie ma problemów. Także jednak 17" będzie najlepiej chyba

Oryginalne zawieszenie felga 17" /40/215 i jeszcze siedzieliśmy na nim i nic mu nie było nic nie tarło jezdzi i szybko i wolno i nie ma problemów. Także jednak 17" będzie najlepiej chyba

-

GranuL - Gaduła
GranuL napisał(a):Panowie przyjechał dziś mój ziomal do mnie i pokazał mi piękne alusy u siebie w golfie.
Obrazek
jeszcze ze 2 by się zmieściło

- killah
v1rooz napisał(a):a 18 nie wejdzie
jak nie wjedzie ? wejdzie wejdzie
Kumpla vento http://www.polskajazda.pl/Samochody/Vol ... ento/38965
-

Legionista - Members
jak dla mnie 18 za duże na golfie wyglądają jak upchnięte na siłe
najlepiej wychodzi na 16 co do zmiany rozstawu to jak ktoś pisał zmienić piasty na 5x112 błąd coś takiego nie istnieje do golfa chyba że ktoś zrobi nawiert w piastach 5x100
jedyne wyjście to adaptery zmieniające rozstaw ale trzeba pamiętać że felga musi mieć głębokie ET żeby Ci sie to wszystko w błotnikach zmieściło, bo bezpieczna minimalan grubośc takiego adapteru to ok 20 mm
najlepiej wychodzi na 16 co do zmiany rozstawu to jak ktoś pisał zmienić piasty na 5x112 błąd coś takiego nie istnieje do golfa chyba że ktoś zrobi nawiert w piastach 5x100
jedyne wyjście to adaptery zmieniające rozstaw ale trzeba pamiętać że felga musi mieć głębokie ET żeby Ci sie to wszystko w błotnikach zmieściło, bo bezpieczna minimalan grubośc takiego adapteru to ok 20 mm
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Legionista napisał(a):
jak nie wjedzie ? wejdzie wejdzie
Kumpla vento http://www.polskajazda.pl/Samochody/Vol ... ento/38965
oooo KOZAK
chyba wyposaże sie w takie rolki 
był: VW Golf III 95' (1Z)
jest: Audi A4 B5 99' na koxie (AFN++) zglebiony dupowóz
VW Jetta II Coupe 91' in progress... in progress...
jest: Audi A4 B5 99' na koxie (AFN++) zglebiony dupowóz
VW Jetta II Coupe 91' in progress... in progress...
-

Sosen - Czytacz