Witam. Z racji tego że kluczyki od mojego golfa wpadły w niepowołane ręce chcę coś z tym zrobić.
Muszę zmieniać całą stacyjkę czy wystarczy że zmienię samą wkładkę taką z allegro za 15zł? żeby kluczyk był inny
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
wkładki w calym aucie
ze stacyjka bedzie problem bo trzeba rozwiercac i wgl.. kup uzywany zestaw z allegro z jakiegos auta z rozbiorki, moze byc z vento, i na 99% z polowki 6n
ze stacyjka bedzie problem bo trzeba rozwiercac i wgl.. kup uzywany zestaw z allegro z jakiegos auta z rozbiorki, moze byc z vento, i na 99% z polowki 6n Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
A w czym ci przeszkadza zamek centralny przy zmianie wkładek?golf 1.4 napisał(a):w całym aucie to może być problem bo mam centralny z pilota
Radzę zmienić wszystkie wkładki.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Zastanów się , uruchomienie auta które pewnie niema nawet fabrycznego immo po wejściu do niego dla nikogo minimalnie obeznanego z elektryką nie stanowi problemu . Wejście w jkakiś sposób zabepiecza pilot. Zamiast tyle roboty sobie dodawać z wkładkami uaktywnij immo w swoim dokładanym alarmie a jeśli nie masz w nim tej funkcji to kup za stówkę taki który ma
- pablomed
- Members
Powiedz najpierw czy zgubiłeś sam kluczyk od stacyjki czy od drzwi też? Były jednakowe wszystkie? Pilot od centralnego też był przy tych co zgubiłeś?
Nie wiemy nic.
Nie wiemy nic.
-

klaudek669 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1