Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zmiana koloru podświetlenia wnętrza
Witam serdecznie. Mam problem mianowicie chciałbym wiymienić całe podświetlenie z zioleonego na niebieski. Lecz gdy porozkrecałem wszystko okazało sie ze np w podswietleniu pokręteł od nawiewu sa w nim światłowody i nawet z niebieską żaróweczka świecą one na ziolono. Czy idzie to jakos przerobic czy dostane gdzies swiatlowód niebieski? Co do drugiej sprawy czy ciezko wymienic diody w przyciskach od el. szyb i el. lusterek? Z góry dziękuje 

Piłeś nie jedź, nie piłeś ... wypij 
Moja Golfina
zapraszam 
moj-golf/golfik-by-sanchopancho-p-t34028.html
Crash Test Golfa III jak na ten rok prod. to naprawde całkiem całkiem

Moja Golfina
zapraszam 

-

SanchoPancho - Badacz tematu
prosze bardzo gotowy zestaw ktory sam mam dobrze i jasno swieci wystarczy wybrac wzór:SanchoPancho napisał(a):Czy idzie to jakos przerobic czy dostane gdzies swiatlowód niebieski?
poniżej masz fotoporade .mysle ze po zdjeciach dojdziesz co i jak:SanchoPancho napisał(a):Co do drugiej sprawy czy ciezko wymienic diody w przyciskach od el. szyb i el. lusterek?
http://ck222s.bithal.de/ck222web/umfenstervo.htm
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
również tu masz porady co i jak http://vwgolf.pl/porady/mk3.htm oraz
-

maxx - Badacz tematu
Dziękuje bardzo kolego. Kupowałes tylko pokrętła nawiewu czy wlącznik światel tez?
Piłeś nie jedź, nie piłeś ... wypij 
Moja Golfina
zapraszam 

Moja Golfina
zapraszam 

-

SanchoPancho - Badacz tematu
ja u tego Pana kupowałem właśnie do pokręteł nawiewu oraz do włącznika świateł i jestem zadowolonySanchoPancho napisał(a):Kupowałes tylko pokrętła nawiewu czy wlącznik światel tez?
Było to już dość dawno jak było to dość tanie teraz widzę że cenny poszły w górę ale uważam że warto w to zainwestować
Montaż jest banalnie prosty

-

marcinkoz2910 - Members
ja również zakupilem dość dawno u tego pana podswietlenie
okrteł nawiewów,przełącznik swiateł,podswietlenie popielniczki i płytki z diodami LED pod wskazówki i zgadzam sie z przedmówcą monataż jest dziecinnie prosty do kazdego oswietlenie dostajesz szczegółową instrukcje 
okrteł nawiewów,przełącznik swiateł,podswietlenie popielniczki i płytki z diodami LED pod wskazówki i zgadzam sie z przedmówcą monataż jest dziecinnie prosty do kazdego oswietlenie dostajesz szczegółową instrukcje 
-

maxx - Badacz tematu
• Strona 1 z 1