Witam gdy kupiłem mojego golfa po kilku latach stania to udało mi się raz otworzyć szyber i musiałem ściągać podsufitke gdyż rozleciało sie to coś co w niemal kazdym ulatuje ale do rzeczy wymieniłem ostatnio szyber a tu niespodzianka gdy przyciskam zamknij to on się uchyla a żeby się zamknoł to muszę nacisnąć guzik uchylenia
W niczym mi to nie przeszkadzało do czasu w którym podłączyłem sterownik centralnego z pilota i gdy zamykam auto pilotem to uchyla mi sie szyber a tak nie powinno być proszę o jakąś szybką i normalną odpowiedz za co z gury dziękuję
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Źle działający szyberdach
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
-

CHLASTA92 - Badacz tematu
hmmm a nie mozna wtyczek zamienic
mozna tez same kabelki zamienic jak nie znajdzie sie innego sposobu
mozna tez same kabelki zamienic jak nie znajdzie sie innego sposobu

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1