Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zbiorniczek plynu chlodniczego
witam mam pytanie chcialem kupic zbiorniczek z czujnikiem i tu jest pytanie czy jest mozliwosc podlaczenia takiego czyjnika zeby pokazywalo ze jest mniej plynu w zbiorniczku
-

nitek - Czytacz
jest mozliwość:) [polak potrafi nie wiesz:PP najlepiej miernikiem nalejesz wody i patrzysz czy jezt zwarcie jeli jest jak nalejesz wody wypusć wode i sprawdz jak rozwarte to znaczy ze działa:) moze byc odwrotnie nie pamietam dobrze:)
- kamyk212121
- Badacz tematu
najprosciej poszukaj takiego pływaka ja mam od omegi b
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic 

-

Basior1997 - Members
podłączyć możesz pod licznik zawsze rozpiski pinów znajdziesz w necie, tylko nie o to mi chodziło. Proponowałem żebyś poszukał wtyczki do czujnika, bo taka wtyczka może być mimo że w zbiorniczku czujnika nie masz, podobnie jak każdy golf ma wtyczkę do podgrzewanych spryskiwaczy szyb, które same są przecież rzadkością. Jak znajdziesz to po prostu kupujesz na szrocie zbiorniczek z czujnikiem i podpinasz tą wtyczkę
- pablomed
- Members
Odkopie temat
Interesuje mnie czy dalo by wsadzic, zbiorniczek wyrownawczy z nowszego VW go golfa:P Mam zbiornik z czujnikiem i czy komp bedzie czytal nowy czujnik czy to juz inna technologia jest ?
Interesuje mnie czy dalo by wsadzic, zbiorniczek wyrownawczy z nowszego VW go golfa:P Mam zbiornik z czujnikiem i czy komp bedzie czytal nowy czujnik czy to juz inna technologia jest ?
Old Vw don't die, they just get lower
Golf 3 GTI I swear
http://www.golf3.pl/topics2/gofer-by-bart-vt44794.htm
Golf 3 GTI I swear
http://www.golf3.pl/topics2/gofer-by-bart-vt44794.htm
-

Bart - Czytacz
• Strona 1 z 1