Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Żarówki selektywne żółte
Mam takie pytanie tzn. czy są w sprzedaży żarówki H1 żółte selektywne?
Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców moj-golf/mk3-cl-by-dj-darco-t21179.html
-

DJ_DARCO - Czytacz
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
swatu napisał(a):od 1 stycznia żólte światła są niedozwolone![]()
Taa jasne tak samo jak ksenony w większości aut. Niby niedozwolone bez spryskiwaczy i automatycznej regulacji poziomu a wszyscy jeżdżą.
Proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców moj-golf/mk3-cl-by-dj-darco-t21179.html
-

DJ_DARCO - Czytacz
to pierwszej kontroli policyjnej albo przegladu.DJ_DARCO napisał(a):Niby niedozwolone bez spryskiwaczy i automatycznej regulacji poziomu a wszyscy jeżdżą.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
śmiesza mnie coraz bardziej te polskie przepisy , zolte swiatla daja lepsze oswietlenie drogi w kiepskich warunkach jak mgla deszcze snieg itp takze nie wiem co maja na celu te przepisy tak samo jak xenony , jezeli sa prawidlowo zamontowane w odpowiednich do tego lampach tj soczewka to nie wiem co komu przeszkadza , u norków kazdy smiga na xenonie czy to jest stare auto czy nowe , nawet pakuja xenon do halogenow i przeciwmieglnych i nikt problemow nie robi z tego powodu tylko jak zwykle w polsce trzeba przytemperowac spoleczenstwo porazka
-

pjotrek - Berbeć
nie prawda miałem juz z 10 kontroli i zaden sie nie przyczepił do ksenonu na przegladzie tez nic facet nie mowiełswatu napisał(a):to pierwszej kontroli policyjnej albo przegladu.DJ_DARCO napisał(a):Niby niedozwolone bez spryskiwaczy i automatycznej regulacji poziomu a wszyscy jeżdżą.
-

BialyUst - Members
• Strona 1 z 1