Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zarówka mimo prądu - nie świeci.
W moim oświetleniu bagażnika mam wsadzoną sprawną żarówkę. Jeśli podłącze miernik to w zależności od ustawienia +/- mam ~-12V lub ~+12V. Dlaczego żarówka nie świeci?
-

shift00 - Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.8T++
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Re: Zarówka mimo prądu - nie świeci.
bo zapewne jest spalona... Przełącz miernik na "piszczałkę" i podłącz do niego żarówkę. Jak miernik nie zapiszczy to żarówka do kosza.shift00 napisał(a):W moim oświetleniu bagażnika mam wsadzoną sprawną żarówkę. Jeśli podłącze miernik to w zależności od ustawienia +/- mam ~-12V lub ~+12V. Dlaczego żarówka nie świeci?
-

prezesik - Members
shift00, Jak we wtyczce masz na sto procent prąd to nie a możliwości,żeby żarówka nie zaświeciła,jak jest dobra.Jak ci nie świeci to jest po prostu spalona.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
Żarówke z bagażnika przełożyłem do podświetlenia wnętrza - żarówka świeci. Żarówka ktora chwile wześniej świeciła jako podświetlenie wnętrza, przełożona do bagażnika - nie świeci.
-

shift00 - Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.8T++
Może żarówkę diodową podpinasz to ona w zależności jak podepniesz to w jedną stronę nie zaświeci bo mają +/- ,mowa o żarówkach rurkach bo takie tam idą i w tedy trzeba odwrotnie włożyć 

moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Poczekaj 3 miesiace to bede wracal do Polski wstapie po drodze do Ciebie i Ci to zrobie
A jesli nie to wez kawalekprzewodu. Podepnij zarowke pod plus w lampce bagaznika a mase wez z karoserii np i zobacz czy zuaswieci. Jezeli tak to brak masy tak jak Ci kolega SusziNet wyzej juz to sugerowal. Pozdro
A jesli nie to wez kawalekprzewodu. Podepnij zarowke pod plus w lampce bagaznika a mase wez z karoserii np i zobacz czy zuaswieci. Jezeli tak to brak masy tak jak Ci kolega SusziNet wyzej juz to sugerowal. Pozdro
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1