Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
ja mam zaloyone na ' tyzlko. ja tez dopiero co kupilem te xenonz. bedyie trzeba pomyslec moze uda sie cos zrobic
- Mariusz164
- Badacz tematu
ja jutro postaram sie zamąść to ci powiem czy pomogło:) jak bedziesz chciał to ci zrobie podobne jesli zda egzamin:) 

- kamyk212121
- Badacz tematu
Okryj przetwornice blachą, a blachę podłącz do masy auta, zrobisz tzw ekranowanie. Tak samo się robi jak pompa paliwa zakłóca cb. Poczytajcie trochę na www.cb-forum.pl. Ja tak ekranuję aparat zapłonowy, dodatkowo maskę też podłączyłem plecionką do masy auta i trzaskanie od aparatu znikło.
[ Dodano: 2010-04-11, 18:36 ]
A po drugie to wszystkie te tanie chińskie HIDy bym wywalił z allegro bo tylko naciągają zwykłych obywateli na kasę, a później są zakłócenia na cb lub oślepianie innych.
[ Dodano: 2010-04-11, 18:36 ]
A po drugie to wszystkie te tanie chińskie HIDy bym wywalił z allegro bo tylko naciągają zwykłych obywateli na kasę, a później są zakłócenia na cb lub oślepianie innych.
-

prezesik - Members
tzn? bo zabardzo nie wiem jak to wygląda i o co chodzi? ja je sprzedam i kupie cośleprzego i będzie to najleprze rozwiązanie
- Mariusz164
- Badacz tematu
siemano koledzy moj filtr o którym wczesniej pisałem zdał egzamin:) nie ma zakłucen zadnych z przetwornic widocznie zakłucenia szły po zasilaniu:) własnorecznie zrobiony filtr zdał egzamin jestem bardzoi zadowolony:) kondziory dały rade i cewka również:P) kto chce taki filtr??? mariusz chcesz??? wyprubowac:) 

- kamyk212121
- Badacz tematu
no jeśli możesz to tak;) ile mnie to uczyni jak chcesz to mam cewki bo kilka zasilaczy rozbierałem;)
- Mariusz164
- Badacz tematu
no ja teśzcze narazie:) w cela testów i prób:) bedziesz testerem hehe jak w avon;) zrobie ci taki bajer za frajer:) zabulisz za przesyłke tylko jak chcesz:) u mnie smiga narazie:) dla ciebie zrobie wersje beta;)
zamącisz i przeteścisz:) ok moze tak byc:) 
zamącisz i przeteścisz:) ok moze tak byc:) 
- kamyk212121
- Badacz tematu
taka wersje postram sie w tym tyg:) ok dam ci znac
) tutaj na forum a jak chcesz sms to wyslij na priv nr:) człowieku takiego fioltra bedziesz miał ze ła:) musi byc dobrze:P- kamyk212121
- Badacz tematu