xsenon zakłuca cb

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Postprzez Mariusz164 » 11 kwi 2010, o 15:19

ja mam zaloyone na ' tyzlko. ja tez dopiero co kupilem te xenonz. bedyie trzeba pomyslec moze uda sie cos zrobic
Mariusz164
Badacz tematu
 
Posty: 373
Dołączył(a): 23 lis 2008, o 12:43
Lokalizacja: Lubicz k.Torunia

 

Postprzez kamyk212121 » 11 kwi 2010, o 16:05

ja jutro postaram sie zamąść to ci powiem czy pomogło:) jak bedziesz chciał to ci zrobie podobne jesli zda egzamin:) :-D
kamyk212121
Badacz tematu
 
Posty: 201
Dołączył(a): 22 lut 2010, o 20:02
Lokalizacja: Płock/Gąbin

Postprzez prezesik » 11 kwi 2010, o 18:33

Okryj przetwornice blachą, a blachę podłącz do masy auta, zrobisz tzw ekranowanie. Tak samo się robi jak pompa paliwa zakłóca cb. Poczytajcie trochę na www.cb-forum.pl. Ja tak ekranuję aparat zapłonowy, dodatkowo maskę też podłączyłem plecionką do masy auta i trzaskanie od aparatu znikło.

[ Dodano: 2010-04-11, 18:36 ]
A po drugie to wszystkie te tanie chińskie HIDy bym wywalił z allegro bo tylko naciągają zwykłych obywateli na kasę, a później są zakłócenia na cb lub oślepianie innych.
Avatar użytkownika
prezesik
Members
 
Posty: 4869
Dołączył(a): 25 lut 2008, o 20:06
Lokalizacja: Łęczyca

Postprzez Mariusz164 » 11 kwi 2010, o 22:27

no zobacze czy coś pomoże. no ja już wnioski wyciągnąłem i nie będę się łudziłna nic taniego
Mariusz164
Badacz tematu
 
Posty: 373
Dołączył(a): 23 lis 2008, o 12:43
Lokalizacja: Lubicz k.Torunia

Postprzez Pascal » 11 kwi 2010, o 23:32

Zastosuj zwykły stabilizator napięcia ;-)
Avatar użytkownika
Pascal
Members
 
Posty: 1054
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 00:31
Lokalizacja: TJE

Postprzez Mariusz164 » 12 kwi 2010, o 10:53

tzn? bo zabardzo nie wiem jak to wygląda i o co chodzi? ja je sprzedam i kupie cośleprzego i będzie to najleprze rozwiązanie
Mariusz164
Badacz tematu
 
Posty: 373
Dołączył(a): 23 lis 2008, o 12:43
Lokalizacja: Lubicz k.Torunia

Postprzez kamyk212121 » 12 kwi 2010, o 18:04

siemano koledzy moj filtr o którym wczesniej pisałem zdał egzamin:) nie ma zakłucen zadnych z przetwornic widocznie zakłucenia szły po zasilaniu:) własnorecznie zrobiony filtr zdał egzamin jestem bardzoi zadowolony:) kondziory dały rade i cewka również:P) kto chce taki filtr??? mariusz chcesz??? wyprubowac:) :-)
kamyk212121
Badacz tematu
 
Posty: 201
Dołączył(a): 22 lut 2010, o 20:02
Lokalizacja: Płock/Gąbin

Postprzez Mariusz164 » 12 kwi 2010, o 20:29

no jeśli możesz to tak;) ile mnie to uczyni jak chcesz to mam cewki bo kilka zasilaczy rozbierałem;)
Mariusz164
Badacz tematu
 
Posty: 373
Dołączył(a): 23 lis 2008, o 12:43
Lokalizacja: Lubicz k.Torunia

Postprzez kamyk212121 » 12 kwi 2010, o 20:36

no ja teśzcze narazie:) w cela testów i prób:) bedziesz testerem hehe jak w avon;) zrobie ci taki bajer za frajer:) zabulisz za przesyłke tylko jak chcesz:) u mnie smiga narazie:) dla ciebie zrobie wersje beta;) :) zamącisz i przeteścisz:) ok moze tak byc:) :?:
kamyk212121
Badacz tematu
 
Posty: 201
Dołączył(a): 22 lut 2010, o 20:02
Lokalizacja: Płock/Gąbin

Postprzez Mariusz164 » 12 kwi 2010, o 20:38

pewnie że tak może być ;) a na kiedy byś mi zmontował taką wersje beta?;)
Mariusz164
Badacz tematu
 
Posty: 373
Dołączył(a): 23 lis 2008, o 12:43
Lokalizacja: Lubicz k.Torunia

Postprzez kamyk212121 » 12 kwi 2010, o 20:52

:) taka wersje postram sie w tym tyg:) ok dam ci znac :)) tutaj na forum a jak chcesz sms to wyslij na priv nr:) człowieku takiego fioltra bedziesz miał ze ła:) musi byc dobrze:P
kamyk212121
Badacz tematu
 
Posty: 201
Dołączył(a): 22 lut 2010, o 20:02
Lokalizacja: Płock/Gąbin

Postprzez Mariusz164 » 12 kwi 2010, o 20:58

no to elegancko zda egzamin to masz plusa;)
Mariusz164
Badacz tematu
 
Posty: 373
Dołączył(a): 23 lis 2008, o 12:43
Lokalizacja: Lubicz k.Torunia

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości