Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wiązka grzania foteli. Czy da radę zrobić ją samemu?
Jak w temacie da radę zrobić ja samemu ?
- focus12
- Czytacz
wszystko sie da lecz jak ja patrze na ceny na szrotach to za 20 zl mozna wyrwac cala wiazke a za kable wiecej cie wyniesie... ale na co ci wiazka jak musisz miec jeszcze przekazniki a one tu sa najwazniejsze... ja mam fotele ale bez przekaznikow i lipton
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
20 ?
pierwszy warunek to usytuowanie tak dobrze zaopatrzonego szrotu przy drodze do pracy llub sklepu z zarciem do ktorego wpadasz po buleczki codziennie, bo jazda kilkukrotna po szukanie szczescia skonczy sie wiekszym kosztem. zwazywszy , ze szroty raczej sa na dalekich przedmiesciach, a drugi warunek to mocno nieswiadomy szrociarz
.... witboy , jak masz fotele recaro grzane to zajrzyj jeszcze pod skóry w jakim sa stanie maty, recaro wkladalo troszke inne maty niz w pozostalych fotelach vw , ksztalt wielkosc dosc ciekawy "deseń" drutów grzejnych... i niestety wada w postaci marszczenia sie mat pod tyłkiem połączona z kruszeniem płótna z którego są wykonane , ja po rozebraniu recaro praktycznie musze odtwarzac ów deseń drutów oporowych i wymienić całkowicie material maty , nie wiem jeszcze jak ta regeneracja wyjdzie, bo jak narazie druty lezakuja przymocowane do szablonu i "układają" się do wlasciwego kształtu....masa zabawy
, na oparciach co prawda material sie nie zmarszczyl za to wykruszanie sie płótna jest jest tez dosc zaawansowane... 
pierwszy warunek to usytuowanie tak dobrze zaopatrzonego szrotu przy drodze do pracy llub sklepu z zarciem do ktorego wpadasz po buleczki codziennie, bo jazda kilkukrotna po szukanie szczescia skonczy sie wiekszym kosztem. zwazywszy , ze szroty raczej sa na dalekich przedmiesciach, a drugi warunek to mocno nieswiadomy szrociarz
, na oparciach co prawda material sie nie zmarszczyl za to wykruszanie sie płótna jest jest tez dosc zaawansowane... zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1