Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wiązka elekt sterownika silnika
witam,mam pytanie bo chcę przełożyć silnik benzynowy i mam pytanie z tym związane a mianowicie czy kostka od kompa jest jedna dla wszystkich typów silników benzynowych czy muszę całą wiązkę przełożyć czy piny są takie same ? .mam teraz 1.6i 101km a chcę wstawić zwykłe 1.6iAEA
- jaroszy
- Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8i aam
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
nie to zupełnie inne wtryski są, inne komputery, gdybyś przekładał jednopunkt w miejsce innego jednopunktu nawet o innej pojemności toby pasowała. Zresztą to niema sensu te silniki mają całkiem różny osprzęt szukaj więc kompletnej wiązki szkoda czasu na sztukowanie.
Nie wiem skoro piszesz że zakładasz AEA to pewnie już go masz, ale jeśli nie to znajdź inny, bo nie dość że będziesz miał 25 koni mniej to te silniki mają swoje hocki klocki z przepustnicami popatrz ile na forum jest pytań w ich sprawie.
Nie wiem skoro piszesz że zakładasz AEA to pewnie już go masz, ale jeśli nie to znajdź inny, bo nie dość że będziesz miał 25 koni mniej to te silniki mają swoje hocki klocki z przepustnicami popatrz ile na forum jest pytań w ich sprawie.
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1