Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
VR6, problem z podłączeniem pod VAG i cykanie przekaźnika
Mam taki dość duży problem, swapowałem u siebie silnik na VR6, po swapie auto nie chce mi się połączyć z VAG'iem oraz gdy przekręcam kluczyk w pozycję zapłon to słychać cykanie przekaxnika 167 pompy paliwa dzięki czemu podaje mi cały czas paliwo na wtryski. Dodam że auto odpala normalnie i jeździ jak powinno.
-

Szymeek - Czytacz
a podłączyłeś dwa jedno-pinowe kabelki do "rozetki" gdzie łączą się wszystkie moduły do gniazda OBD?
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
silnik jest pod tą samą wersje OBD co reszta gratów? co prawda u mnie samochód miał OBD2, a silnik był pod OBD1 i wszystko działało, ale może sa jakieś wyjątki
co do przekaźnika to taki sam problem mieliśmy przy swapie VR6 u LeszekGT, niestety nie mogliśmy z tego wybrnąć, choć po jakimś czasie leszek coś zrobił, ale nie pamiętam co dokładnie, musisz się do niego odezwać
co do przekaźnika to taki sam problem mieliśmy przy swapie VR6 u LeszekGT, niestety nie mogliśmy z tego wybrnąć, choć po jakimś czasie leszek coś zrobił, ale nie pamiętam co dokładnie, musisz się do niego odezwać
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

pajda150 - Badacz tematu
Zanim silnik został wyciągnięty z dawcy to wszystko było okej, a wiązki mam całe z dawcy wkładane do auta. Przedłużałem też kable pod clean look, może to ma jakiś związek z tym, chociaż z drugiej strony każdy kabel przemierzałem czy ma przejście.
-

Szymeek - Czytacz
• Strona 1 z 1