Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Tylna wycieraczka czy tak ma być
Witam pisze odnośnie tylnej wycieraczki jak włączę raz to co chwile się zakańcza dopiero zgaszenie samochodu pomaga
- Damik
- Czytacz
tak ma byc jak przytrzymasz to spryskuje i wycieraczka chodzi a jak raz nacisniesz to włanczasz wyłanczasz i ona chodzi sama bo jak jedziesz w deszczu sniegu to by widziec w tylnej szybie co jakis czas smignie i przeczysci
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
chyba przy silnicvzku jest krańcówka pewno sie zrąbała to kreci na okrągło
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
własnie w tym problem, że chodzi ciągle, nie reaguje normalnie jak czasówka i jak pisałem tylko wyłączenie silnika ją zatrzymuje:-( Acha, problem się pojawił jak robiłem sobie oświetlenie bagażnika i po ponownym zamontowaniu osłony na tylnej klapie zaczęło się....... może rzeczywiście tam jest jakaś krańcówka którą przypadkiem mogłem odłączyć, wiecie może coś bliżej o tej krańcówce??
-

Head - Berbeć
• Strona 1 z 1