Witam
Byłem dzisiaj w sklepie po przewody zapłonowe.
Sprzedawca mówi że ma NGK 160zł , BERU 110zł i Janmor 70zł.
Wziąłem te najtańsze.
Miał ktoś może przewody z tej firmy? Czym sie różnią te za 160 od tych za 70?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Diux, dziadostwo , szajs ...
Przewody zapłonowe to tylko i wyłącznie BERU . Przy tych kablach za niedługo okres będzie się choinka robić , przebicie i znowu do wymiany . Odłożył byś na Beru byś miał spokój na dłuższy czas .
Przewody zapłonowe to tylko i wyłącznie BERU . Przy tych kablach za niedługo okres będzie się choinka robić , przebicie i znowu do wymiany . Odłożył byś na Beru byś miał spokój na dłuższy czas .
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Potwierdzam.Jeżdżę na nich około 2 lata,i zero problemów.Po poprzednim właścicielu miałem Janmory,to masakra co za szajs (kable miały około pół roku).Minimalna wilgoć i już silnik nie pracował tak jak powinien.Gesiu_15 napisał(a):Przewody zapłonowe to tylko i wyłącznie BERU
Tanie przewody to są tylko z nazwy,bo tak na prawdę za raz musisz kupić nowe.Lepiej dołożyć i kupić lepsze.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
Diux napisał(a):No cóż, teraz to już kupione. Póki sie będzie dało to będe na nich jeździł...
zobaczysz przeklniesz te przewody

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
Beru albo NGK byś wsadził i o nich zapomniał, Janmor... Jeszcze pewnie ta najtańsza linia? Jak przejeżdżą zimę będzie ok
Chciałeś po taniości to było Sentechy brać, nie jest to najwyższa półka ale nawet na gazie się trochę pojeździ na nich
Chciałeś po taniości to było Sentechy brać, nie jest to najwyższa półka ale nawet na gazie się trochę pojeździ na nich

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
• Strona 1 z 1