|
Renowacja okien drewnianych Urzędowski, Sokółka, Stolbud, Pol-Skone, wymiana pakietów szybowych. Wysoka jakość usług.
|
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
szyba pasazera
Z góry zaznaczam że wiem o tym że temat wałkowany przynajmniej raz w tygodniu lecz ja nie mogę nic wynaleźć co by mnie na prowadziło na przyczynę. Z powodów niełaczacego głosnika i awari szyby przedniej pasazera miałem okazję dzis posiedziec przy golfie i audio ogarnełem a instalacja szyby niestety brak wiedzy. Sprawdzone łacze drzwi i na oko nie zauwazyłem peknieć przerwan od strony pasazera. Dodam że znalazłem w przelotce kierowcy jakis gruby chyba czerwono zolty kabel wiszacy juz na 2 włoskach. A chodzi mi głownie gdzie szukac wiecej jak przelotka wykluczona? jakis opis pradu w kostce przycisku moze macie?
- MarcinVW
- Czytacz
Nie chce chodzic wcale, sprawdzałem przelotki i od pasazera wszystko gra natomiast znalazlem przewod gruby czerwono zolty chyba u kierowcy wiszacy na dwuch nitkach ale czy on ma cos wspulnego z szyba pasazera? chetnie bym sprawdzil prad w przycisku ale nie wiem w jakie kable sprawdzac
- MarcinVW
- Czytacz
sprawdz na pierwszym miejscu przewody idace do silniczka mechanizmu szyby,jak dobrze pamiętam czerwono-zolty to plus stały i chyba czarno-zolty to plus po stacyjce,sprawdz czy masz w nich napięcie i wtedy bedziesz wiedzial juz cos wiecej,czy po nacisnięciu przycisku otwierania szyby słychac jakby cyknięcie??
-

maximus_spi - Gaduła
- Rocznik: 95
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1