Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
świece zarowe
Witam podczas odpylania auta w momencie przekraczania kluczyka wraz z zwalczaniem się rozrusznika świeci się kontrolka od świec tag pokazuje 0 nie znany mad bledu po usunięciu jest ok ale zaraz znów błąd wraca co to może być
-

KrOlikkk - Badacz tematu
KrOlikkk napisał(a): wraz z zwalczaniem się rozrusznika świeci się kontrolka od świec
Wygląda mi na to że jest przerwa w obwodzie świec żarowych ,któraś nie grzeje lub robi zwarcie ,mój ociec tak miał . A pali normalnie na zimnym ?
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
witam dzisiaj poszperalem troche w elektryce i ogarnalem ze nie jak przeskakuje przekazniik nr 12 tylko jak przeskakuje przekaznik nr 4 "18" od zwolnienia styku X to wtedy pojawiaja sie mrygajaca kontrola swiec zarowych ale nie jest to za kazdym przekreceniu stacyjki tylko powiedzmy co ktorys raz czasami jest jeden za drugim ale czasami nie ma tylko dopiero znow za ktoryms mysle ze to moze wina stacyjki co wy na to ?
MiroGti, pali normalnie czy zimny czy cieply
palio, vag pokzauje 0 nieznany kod błędu
MiroGti, pali normalnie czy zimny czy cieply
palio, vag pokzauje 0 nieznany kod błędu
-

KrOlikkk - Badacz tematu
Mozę to głupie co powiem ale spotkałem się z takim objawem ale w passacie że kontrolka świec żarowych mrugała a winą był czujnik stopu ,tak komputer okazywał przerwę w instalacji ,ale nie wiem jak ma się do tego golf ,zawsze możesz to sprawdzić
http://forum.vw-passat.pl/threads/15739 ... %BCarowych
http://forum.vw-passat.pl/threads/15739 ... %BCarowychmoj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1