Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
była naderwana taśma, zlutowalem ją, narazie nie świeci sie, i wszystko gra. Dzięki za odpowiedzi.
a co do tego sensora od alarmu - muszę zakupić miernik i sprawdzić czy dochodzi prąd do niego.
a co do tego sensora od alarmu - muszę zakupić miernik i sprawdzić czy dochodzi prąd do niego.

-

Szefuniek - Czytacz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Z tym, że on nie powinien cały czas mrugać (niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę) sprawdź czy w trakcie zamykania drzwi z pilota mrugnie dioda. Siedź w środku i po uzbrojeniu alarmu zacznij się ruszać żeby wywołać alarm wówczas z tego co pamiętam powinna mrugać chyba czerwona dioda.
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
Tutaj masz przykład np z alledrogo, wydaje mi się że niezależnie od modelu te taśmy były takie same.snowfox napisał(a):i czy jest dostępna sama taśma na zaminnę
http://allegro.pl/vw-golf-iii-3-gti-2-0 ... 01676.html
Wiec chyba da się podmienić.
-

adams - Gaduła
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
Szefuniek napisał(a):Nie zamknę drzwi z pilota bo na pilot nie reaguje, tak jak by w ogóle się z nim nie "łączył".
Czyli nie masz możliwości uzbrojenia alarmu, hmmm. A masz może 2 pilot? Być może to wina pilota.
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
Tak jak wyżej kolega pisał - to wina pilota, byłem pewien że to nie przez pilot bo bateria była wymieniana w ostatnim czasie, i dioda przy pilocie się świeciła, jednak być może gdzieś pod wilgnął
+ za pomoc
+ za pomoc
-

Szefuniek - Czytacz
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON