Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
światło wsteczne
Witam pisze w pewnej sprawie a dokłądnie problemu który wystepuje u mojego brata w Golfie MK3. Gdy zaczyna manewr cofania nie świecą sie swiatła wstecznego ani jedno ani drugie, żarówki kupione nowe i nic. Nie miałem jeszcze tkaiego problemu a jeżdżę golfem 3 juz 5 rok. Co jeszcze muszę sprawdzić. Pomożecie?
- vega25
- Czytacz
a czy w skrzyniach od golfa nie ma czujnika wstecznego ? wiem ze w polonezie przy skrzyni jest takowy ze jak wrzucasz wsteczny to on wtedy przekazuje sygnal dalej i swieci wsteczny a jak sie on spierniczy to wtedy nie ma stecznego.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
witam mam problem o toz tez dzis wymienilem sobie z tylu lampy i pojawil mi sie wlasnie problem o tuz brak wstecznego a wczesniej dzalal czy moze tez byc wina bo mi akumulator siadli tak jak tu kolega u gory pisal wszystko inne posprawdzane

- robson1983a
- Berbeć
żarówki nowe klosze nie chinole tylko od innego golfa 3 oryginalnie przypalane co może być więc przyczyną prosze o pomoc
- robson1983a
- Berbeć
• Strona 1 z 1