koledzy kupilem taki zestaw
http://moto.allegro.pl/hit-listwa-24-le ... 11629.html
i nie mam pojecia jak go podlaczyc do swojego golfa III jezeli ktos byl by laskawy i mi pomogl bylo by super pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jako co ma to byc? Bo jako dzienne - nie przejdzie pierwszej kontroli...
A strcicte odpowiadając na pytanie: pod czarno-żółty (plus, pin X) i szaro-zielony (minus, pin 58) na włączniku świateł: będzie pracowało tylko bez włączonych swiateł a z włączonym zapłonem i gasło na moment kręcenia rozrusznikiem.
A strcicte odpowiadając na pytanie: pod czarno-żółty (plus, pin X) i szaro-zielony (minus, pin 58) na włączniku świateł: będzie pracowało tylko bez włączonych swiateł a z włączonym zapłonem i gasło na moment kręcenia rozrusznikiem.
-

Zico63 - Members
Dawca219, no ja to tu dowodu nie widzę za pierwszym zakrętem jak wyjedziesz z domu
. Takie coś to dosłownie w domu możesz powiesić na oknie

. Takie coś to dosłownie w domu możesz powiesić na oknie

-

gello1 - Gaduła
światła dzienne za nie całe 4 zł to musi być szał... myślę że szkoda czasu na takie coś 
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Listwa LED o której mówisz nie jest ,,stworzona,, do świateł jazdy dziennej. Jest to listwa ozdobna. Jeśli chcesz założyć w samochodzie to proponuje tylko i wyłącznie jako podświetlanie wnętrza, bagażnik. Jeśli założysz na zewnątrz i będziesz miał włączone podczas jazdy to, pierwszy lepszy patrol zabierze ci dowód rejestracyjny. Skąd to wiem. A no też dobry rok temu coś takiego założyłem na przód pod lampy. Pierwsza rutynowa kontrola i prawie mi dowód zabrali. Więc zastanów się dobrze bo nie warto. Pozdro.
Zgarniacz śniegu naprawiony
Zapłaciło państwo POLSKIE
Zapłaciło państwo POLSKIE-

kedar - Czytacz
• Strona 1 z 1