... uderzyłem lewym bokiem zderzaka. Zderzak miałem nadpęknięnty...blend także poszedł no i kierunkowskaz ( migacz)...Zderzak wymieniłem wstawiłem nowy migacz. No i własnie tu jest problem . Wszystko niby jest tak jak trzeba ale ten migacz mi nie świeci. Boczny kierunek tak, tylni także a z przodu przy blędzie nie. Dając kierunek w lewo kontrolka bardzo szybko miga.Prawa strona działa prawidłowo. Co może być tego przyczyną?? gniazdko jeszcze??Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Stłuczka- kierunkowskaz
Witam. Przed wczoraj miałem stłuczke z mojej winy - słońce mnie oślepiło
... uderzyłem lewym bokiem zderzaka. Zderzak miałem nadpęknięnty...blend także poszedł no i kierunkowskaz ( migacz)...Zderzak wymieniłem wstawiłem nowy migacz. No i własnie tu jest problem . Wszystko niby jest tak jak trzeba ale ten migacz mi nie świeci. Boczny kierunek tak, tylni także a z przodu przy blędzie nie. Dając kierunek w lewo kontrolka bardzo szybko miga.Prawa strona działa prawidłowo. Co może być tego przyczyną?? gniazdko jeszcze??
... uderzyłem lewym bokiem zderzaka. Zderzak miałem nadpęknięnty...blend także poszedł no i kierunkowskaz ( migacz)...Zderzak wymieniłem wstawiłem nowy migacz. No i własnie tu jest problem . Wszystko niby jest tak jak trzeba ale ten migacz mi nie świeci. Boczny kierunek tak, tylni także a z przodu przy blędzie nie. Dając kierunek w lewo kontrolka bardzo szybko miga.Prawa strona działa prawidłowo. Co może być tego przyczyną?? gniazdko jeszcze??- Thomasinio86
- Czytacz
żarówka rozumiem sprawdzona i jest ok? Jak nie to żarówka, jak tak to sprawdź kable przy wtyczce bo może się uszkodziły.
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no to kable (wtyczka, zaraz przy wtyczce). Zapnij kierunek, włóż żarówkę i ruszaj kablami - może gdzieś lekko nie styka, bo nie wydaje mi się by mocno się uszkodziło podczas lekkiej stłuczki.
Moje mk3
-

e2 - Members
Ja też miałem sytuację z szybkim migającym kierunkiem , okazało się że po prostu żarówkę źle włoźyłem
>>>>> :::BLACK & WHITE ::: My Bandit <<<<<
Zapraszam Na moją stronkę
Zapraszam Na moją stronkę
-

patryk28091991 - Gaduła
- Adam.M
podczas stłuczki mógł się naciągnąć przewód i mogły się rozerwać w środku
gołym okiem tego nie zobaczysz