witam serdecznie. mam pytanko
czy spalenie komputera w aucie spowoduje ze auto nie bedzie palić ani utrzymywac obrótów?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
tak
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
U mnie jakaś awaria kompa objawiała się tym że ok 5-7 minut po odpaleniu samochodu falował na wolnych obrotach 1200-600-800-400 i często gasł. Odpalenie i od nowa 5-7 minut spokoju
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
wiem ale juz znam przyczyne troche z własnej winy ale tez chyba powoli z rutyny. byłem juz po wymianie 2 silnika w moim goferku. poprzedni zygał olejem wiec zakupiłem nastepny. ten wygląda i nawet słychac jak chodzi na ok ale z powodu pospiechu i rutyny pomyliłem i podłączyłem zle kable. kabel plusowy który powinien isc do rozrusznika podpiąłem przykręciłem do bloku silnika a minusowy podpiąłem do rozrusznika a ze wyglądały tak samo i niestety niesprawdziłem powoli i dokładnie raz jeszcze podłączen to włązyłem kleme do akumulator i bec. poszedł tylko dym z podszybia i tak o to takimi objawami jest teraz problem z odpaleniem silnika albo całkiem nie odpala a jak odpali to faluja obroty a po dodaniu gazu obroty wystrzeliwują do 2000 i gasnie.
wiem co powiecie wielu mnie skrytykuje ale w przeciągu tylko miesiąca wymieniłem 2 silniki a skutek jest taki ze auto jak stoi tak stoi
powoli trace nadzieje i motywacje do odratowania go
wiem co powiecie wielu mnie skrytykuje ale w przeciągu tylko miesiąca wymieniłem 2 silniki a skutek jest taki ze auto jak stoi tak stoi
powoli trace nadzieje i motywacje do odratowania go
-

Tapi - Czytacz
• Strona 1 z 1