Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
slabe światla
mam problem ze swiatlami.. tego typu ze sa slabe. max. niby sa ladnie ustawione ale jednak swiatlo jest zolte. chce zmienic lampy probowalem z przekaznikami. na krotko podlaczalem zarowke z aku i efekt ten sam, chcialbym porady co moge zrobic. aha i jakie jest wasze zdanie na temat tych lamp troche tanszysz. bo hella swoje kosztuje. czy moze lepsze zarowki. z tego co kiedys to rozebralem to sa slabe odblaski takie wyblakle nie maja takiego polysku... tylko nie wiem czy to ma takie wielkie znaczenie
jac
- Jacek Rosiński
- Czytacz
Re: slabe światla
Jacek Rosiński napisał(a):mam problem ze swiatlami.. tego typu ze sa slabe. max. niby sa ladnie ustawione ale jednak swiatlo jest zolte. chce zmienic lampy probowalem z przekaznikami. na krotko podlaczalem zarowke z aku i efekt ten sam, chcialbym porady co moge zrobic. aha i jakie jest wasze zdanie na temat tych lamp troche tanszysz. bo hella swoje kosztuje. czy moze lepsze zarowki. z tego co kiedys to rozebralem to sa slabe odblaski takie wyblakle nie maja takiego polysku... tylko nie wiem czy to ma takie wielkie znaczenie
lampa do wyrzucenia bądź regeneracji. Używki hella to jakies 80 zł sztuka także tanio..
Odbłyśnik ma znaczenie.. od czego to światło miało by się odbijać na drogę? Żarówki też kup jakieś lepsze
Kosz operacji wyniesie cie jakieś 250 ale bezpieczeństwo> kasa
- killah
Dam ci kolego dobrą radę NIE INWESTUJ W ŻADNE ZAMIENNIKI. Lepiej kupić używki lub nowe najlepiej HELLA. Ja kupiłem nowe zamienniki h1 +h1 za niecałe 8 dyszek sztuka i po około 2 tygodniach jazdy wypaliły się i zaparowały. Teraz mam zamówione hella ala mk IV. A jeżdżę na starych h4. TAKI TO SKUTEK.
KIEDY CZŁOWIEK WYNALAZŁ KOŁO MYŚLAŁ O MKIII
-

jaro7801 - Czytacz
• Strona 1 z 1