Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Silniczki lamp przednich
Elo, ktoś może naprawiał te silniczki z przednich lamp? Jak ustawię światła na maxa w górę to jeden zaczyna skakać/przycinać się. Rozebrałem go i niestety nie widać tam żadnego uszkodzenia czy coś.
-

hellaflush - Gaduła
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
swiatłą powinny bys ustawione na kreske!!!
zamien silniczki jak awaria idzie z silniczkiem do wymiany
jak awarai zostałąto do wymiany regulator pokretło
zamien silniczki jak awaria idzie z silniczkiem do wymiany
jak awarai zostałąto do wymiany regulator pokretło
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Dzisiaj go rozebrałem, coś tam porodziłem i przez chwile działał, później zaczął ustawiać lampę do świecenia w kosmos
No nic to muszę kupić silniczek i ustawić lampy w SKP.
-

hellaflush - Gaduła
hellaflush, silniczki psują się najczesciej od wilgoci, trzeba przesuszyć suszarką lub zostawić otwarty na jakiś czas, najistotniejszym elementem w silniczku jest prosty suwakowy potencjometr, i sa dwie kwestie: czy potencjometr jest czysty, nie wytarty oraz czy dobrze poskładałeś silnik po rozbiórce tak żeby potencjometr działał. Kwestię pokrętła przy włączniku można oczywiście pominąć, jest sprawne skoro drugi silniczek działa prawidłowo. Albo od razu używka jeśli nie chce ci się dalej w tym grzebać
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1