Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ROZŁADOWUJE AKUMULATOR
Witam. mam taki problem dzień w dzień rozładowuje się akumulator. wymieniłem już z 3 razy akumulator, ktoś może podpowie co może być przyczyna? z góry dziękuję za pomoc
Przodem jeżdżą wszyscy, tyłem niewielu, bokiem nieliczni...
-

ipela91 - Berbeć
ipela91, Żadna żarówka się nie pali,typu bagażnik (ale ona raczej by nie rozładowała go do zera)
Mogły ''pójść'' diody w alternatorze i wtedy rozładuje ci alternator.
Zobacz,czy po około godzinie po zgaszeniu auta masz ciepły alternator.Jak tak to diody.
Jak masz miernik to możesz to zrobić szybciej,wystarczy wpiąć się między słupek aku a klemę i sprawdzić jaki masz pobór prądu na postoju.
Mogły ''pójść'' diody w alternatorze i wtedy rozładuje ci alternator.
Zobacz,czy po około godzinie po zgaszeniu auta masz ciepły alternator.Jak tak to diody.
Jak masz miernik to możesz to zrobić szybciej,wystarczy wpiąć się między słupek aku a klemę i sprawdzić jaki masz pobór prądu na postoju.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
też obstawiam lampkę w bagażniku wypnij ją i zobaczysz co sie stanie 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
lampka na początek
potem sprawdzić radio i audio bo tryb uśpiony jest prądożerny bynajmniej w moim LG
potem sprawdzić radio i audio bo tryb uśpiony jest prądożerny bynajmniej w moim LG

Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1